Facebook
Következő programunk
Következő rendezvényünk
Következő rendezvényünk
AntiRabsic Mozgalom
Következő rendezvényünkKövetkező rendezvényünk

Ismét jelölt halak kerültek a Gerecz tóba


2012. április 18-án újabb nagytestű pontyok kerültek a tóba, melyek kivétel nélkül meg lettek sorszámmal jelölve. Aki kifogja a jelölt halat, az nevet adhat neki, melyet regisztrálunk, és természetesen év végén egy pezsgő a jutalma. Természetesen ezeket fotókkal vagy videóval bizonyítani kell az egyesület felé. Ismételten megemlíteném, hogy jelölt halat hazavinni TILOS. Akit tetten érnek azt örökre kizárják az egyesületből.

Jó fogást mindenkinek!

Üdvözlettel: Kalamusz Endre


Telepítési tájékoztató

2012. tavasz, második ütem

   

A halászok ügyesen összeterelték a halakat mire megérkeztünk. Jó ennyi halacskát látni egy csomóban.

Megérkezett a második adag hal az egyesület vizeibe, ezzel eleget téve a kötelező telepítési tervnek is. Újabb 1000 kg ponty került betelepítésre, az alábbi megosztásban: Vekerbe 150 kg, Kommünbe 50 kg, és a Kurcába pedig 800 kg. A halak kivétel nélkül pikkelyesek, és szép egészségesek voltak. Jó fogást mindenkinek.

Baráti üdvözlettel: Kalamusz Endre


Telepítési tájékoztató

2012. tavasz, első ütem

 

2012. március 13-án megérkeztek az idei év első halacskái a Gerecz tóba és a Kurcába. Összesen 3500 kg  háromnyaras ponty került vizeinkbe, melyek az alábbi módon lettek szétosztva:

A Gerecz tóba: 1500 kg,  a Kurcába a lavórhoz 800 kg, a stégsorhoz 400 kg, kőhídhoz 400 kg, és a kettes zsiliphez szintén 400 kg került betelepítésre.

Az egésznek a különlegessége, hogy a lavórhoz a rossz időjárási viszonyok miatt már hosszú-hosszú évek óta nem lehetett bemenni teherautóval, most viszont meg lehetett közelíteni, így sok év után erre a szakaszra is sikerült telepíteni. Úgy gondolom, hogy a képeken látható halak magukért beszélnek, mind méretileg, mind egészségileg. Jó fogást kívánok mindenkinek az egyesület vezetősége nevében is. 

Baráti üdvözlettel: Kalamusz Endre