2022. január 26-tól a napi, turista napi és heti jegyek online értékesítése a HORINFO rendszerben történik.
https://horgaszjegy.hu/ Területi jegyvásárlás menüre kattintva, a jegykeresőben beírva:  Szentesi vizek elnevezésre  megnyílik a vásárlási felület.
Mindenki, aki rendelkezik adott évre érvényes Állami Horgászokmánnyal, a saját horgászprofiljában bankkártyával vagy Szépkártyával tudja megvásárolni a jegyeket. Nyitvatartási időben lehetőség van készpénzzel az egyesületünk irodájában a jegyváltásra. A papíralapú bizományosi értékesítés megszűnik!

FONTOS INFORMÁCIÓ:

ONLINE TERÜLETI JEGYET, NAPIJEGYET VÁSÁRLÓK FIGYELMÉBE

2018. szeptemberétől a MOHOSZ elérhetővé, majd 2019. januártól kötelezővé tette a Horgászok Országos Informatikai rendeszébe történő regisztrációt (HORINFO)

A regisztráció történhetett személyesen forgalmazási pontokon vagy önállóan online. Forgalmazási ponton való regisztrációkor mindenki kapott egy igazolást a rendszer által generált felhasználó névről és egy jelszót. Ezt a papírt kértük, hogy őrizzék meg!  Ennek az adatoknak a birtokában tudnak a horgaszjegy.hu oldalon napi illetve néhány vízre éves engedélyt váltani, ha rendelkeznek adott évre érvényes Állami Horgászokmánnyal. Ha valakinek hiányzik ez a papír, mert elvesztette vagy nem találja, akkor telefonos segítséggel hozzájuthat az adatokhoz. Saját tagjainknak messenger üzenetben is tudunk segíteni.

Ha saját regisztrációt készítettek, akkor e-mail címmel és szabadon választott jelszóval tudták megtenni. Ha időközben megváltozott az e-mail címük, vagy elfelejtették a jelszót, akkor forduljanak a HORINFÓ ügyfélszolgálatához: +36 59 324-432 munkanapokon 8:00-16:30-ig. Ebben az esetben mi nem tudunk segíteni.

FONTOS!!! NEM KELL ÚJ FELHASZNÁLÓI FIÓKOT REGISZTRÁLNI!

A rendszer nem fogja engedni az újbóli regisztrációt más email címmel. A rendszer 4 adatos biztonsági ellenőrzést végez, és kiszűri a hasonló adatokat, tehát egy horgásznak csak egy felhasználói fiókja lehet. Itt nyomon követhető az összes esemény, ami a regisztráció óta történt (vásárlás, fogások, számlák, ellenőrzések, tiltások)

A napijegy vásárlásakor lehetőség van a terület szűkítésére. A Gerecz Elemér vízterületeire összevont napi jegy érvényes. (keresőbe: Gerecz Elemér…. vagy Szentesi vizek) Mindenkinek csak a megfelelő tagság és állami jegy alapján járó jegy jelenik meg! Remélem, hogy ez a kis összefoglaló segítségükre lesz. Ha mégis szükséges, az Egyesület  Facebook oldalának messengerén hagyjanak üzenetet, amint tudok válaszolok.

Horgásziroda Várdainé