2019. január 30-án (szerda) megkezdjük az engedélyek kiadását. Az engedélyek árát az előző évekhez hasonlóan a 3A Takarékszövetkezet Szentesi Kirendeltségén kell befizetni (régi néven: szegvári takszöv). Kérjük, hogy a pontos összeg kerüljön befizetésre, mert eltérés esetén az adminisztráció ideje meghosszabbodik!
Aki nem kapta még meg a Horgászkártyáját, az hozza magával a regisztrációkor kapott papírt és a befizetett csekkjét. Aki online regisztrált és nincs még kártyája, az hozza magával az e-e-mailben kapott számláját.
Aki még nem regisztrált, az csak a regisztráció és kártyadíj postai befizetése után tud állami jegyet és területi engedélyt váltani.
3 éves kortól 14 éves korig a gyerekeket is regisztrálni kell a rendszerben az állami jegy kiadása miatt, melyhez kell a gyermek és a szülő (gondviselő) adókártyája is. Részükre a horgászkártya kiváltása nem kötelező!
Árváltozás: az ifjúsági és a női alapdíjnál az ESZH miatt + 1.000,- Ft, a 70 feletti horgászoknál -1.000,-Ft a tavalyi árakhoz képest.
Aki nem biztos a fizetendő összegben, kérjük keresse fel az irodát személyesen vagy telefonon.

2019.engedély árak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.